Agenda

Donderdag 12 juli

Kruidenconsulten bij Nieuwetijdswinkel Ananda

Locatie: Nieuwetijdswinkel Ananda, Gierstraat 8 in Haarlem

Tijd: 14:00-16:00 uur

Prijs voor een consult: €5,-

Kijk voor meer informatie ook op de website van Ananda.

Chinese kruiden zijn heel geschikt om herstel te bewerkstelligen, ze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld beter te slapen, meer energie te ervaren, pijn in het lichaam te verminderen, spijsvertering en stoelgang te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

 

Zaterdag 14 juli

Dagworkshop Craniosacraal therapie

Locatie: Praktijk De Vreugdevolle Bron, Lavendelstraat 56 in Haarlem

Tijd: 9:30-17:00 uur, inloop vanaf 9:15 uur

Prijs: €85,-

Voor aanmelden en vragen kunt u emailen (info@devreugdevollebron.nl) of bellen (06-12252146).

Tijdens deze dagworkshop maken we kennis met craniosacraal therapie door middel van voelen en ervaren. We zullen oefeningen doen om het craniosacraal ritme te ervaren, alsook oefeningen leren voor het diafragma, heiligbeen, rug en hoofd. Het voelen en ervaren wordt gecombineerd met uitleg wat craniosacraal therapie inhoudt en hoe het werkt.

Deze dagworkshop zal worden verzorgd door Karen de Smet en Geert Heidema, beide werkzaam als craniosacraal therapeut in hun eigen praktijk in Haarlem. Samen met Sandra Koek vormen zij ‘Mens in Verbinding’, een samenwerkingsverband waarin zij bekendheid geven aan craniosacraal therapie door middel van lezingen, demonstraties en workshops.

 

Zaterdag 18 en zondag 19 augustus

Basisworkshop meridianen en acupunctuurpunten

Locatie: Praktijk De Vreugdevolle Bron, Lavendelstraat 56 in Haarlem

Tijd: zaterdag en zondag van 10:00-17:00 uur, inloop vanaf 9:45 uur

Prijs (inclusief BTW en syllabus inbegrepen): €135,-

Voor aanmelden en vragen kunt u emailen (info@devreugdevollebron.nl) of bellen (06-12252146).

In deze basisworkshop maken we kennis met de 12 hoofdmeridianen en een aantal acupunctuurpunten die in de acupunctuur veelvuldig gebruikt worden. Naast de 12 hoofdmeridianen maken we in deze workshop ook kennis met vier van de acht dieper gelegen meridianen. Het kennismaken met de meridianen en acupunctuurpunten gaan we doen door middel van voelen en ervaren, in combinatie met uitleg.

In deze workshop werken we met de zachtheid van de handen, dus zonder gebruik van naalden. Het is een zachte benadering van acupunctuur die op zichzelf kan worden toegepast, alsook geïntegreerd kan worden in andere vormen van behandeling.

 

Vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september

Driedaagse workshop Craniosacraal therapie

Locatie: Praktijk De Vreugdevolle Bron, Lavendelstraat 56 in Haarlem

Tijd: 10:00-17:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur

Prijs (inclusief BTW): €240,-

Voor aanmelden en vragen kunt u emailen (info@mensinverbinding.nl) of bellen (06-12252146).

Deze driedaagse workshop is een verdieping in de craniosacraal therapie. Tijdens deze workshop leert u basistechnieken in de craniosacraal therapie, waarmee u een volledige craniosacraal behandeling kunt geven. We leren werken met het craniosacraal ritme en de verschillende horizontale diafragma’s die in het lichaam aanwezig zijn. Ook zullen we met de hersenbotjes werken.

Deze driedaagse workshop zal worden verzorgd door Karen de Smet, Sandra Koek en Geert Heidema. Zij zijn alledrie werkzaam als craniosacraal therapeut in hun eigen praktijk in Haarlem. Samen vormen zij ‘Mens in Verbinding’, een samenwerkingsverband waarin zij bekendheid geven aan craniosacraal therapie door middel van lezingen, demonstraties en workshops.