Agenda

Zondag 10 t/m dinsdag 12 maart 2019

Basisworkshop Craniosacraal-Plus™

Fotografie Christiane Nägele

De basisworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. De Craniosacraal-Plus™ opleiding is een opleiding in de craniosacraal therapie, waarbij het beoefenen van craniosacraal technieken wordt gecombineerd met het voelen en ervaren van de meridianen en acupunctuurpunten. Voor meer informatie over deze workshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kun je kijken op de website van Total Health Academy.

 

Donderdag 21 t/m zaterdag 23 maart

Workshop Meridianen en acupunctuurpunten – Humaan en Equine

     

Locatie: Holistisch trainingscentrum De Maesberg, Harderwijkerweg 2 in Arnhem

Tijd: 10:00-17:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur

Prijs (inclusief syllabus): €350,-

Voor aanmelden en vragen kun je emailen of bellen:

In de workshop “Meridianen en acupunctuurpunten – Humaan en Equine” maken we kennis met de 12 hoofdmeridianen en een aantal acupunctuurpunten die in de acupunctuur veelvuldig gebruikt worden. Daarbij leren we de meridianen en acupunctuurpunten zowel bij de mens als bij het paard kennen. Naast de 12 hoofdmeridianen maken we in deze workshop ook kennis met vier van de acht dieper gelegen extra-meridianen, namelijk de Chong-, Dai-, Ren- en Du-meridiaan. Het kennismaken met de meridianen en acupunctuurpunten gaan we doen door middel van voelen en ervaren, zowel bij de mens als bij het paard, in combinatie met uitleg. Daarmee biedt deze workshop je de mogelijkheid om de meridianen en acupunctuurpunten zowel bij jezelf, bij andere mensen, alsook bij de paarden te leren voelen en er mee te werken tijdens een behandeling.

In deze workshop werken we met de zachtheid van de handen, dus zonder gebruik van naalden. Het is een zachte benadering van acupunctuur die op zichzelf kan worden toegepast, alsook geïntegreerd kan worden in andere vormen van behandeling, zoals craniosacraal therapie. Klik hier voor meer informatie.

 

Zondag 12 t/m dinsdag 14 mei 2019

Verdiepingsworkshop Craniosacraal-Plus™

Fotografie Christiane Nägele

De verdiepingsworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. De Craniosacraal-Plus™ opleiding is een opleiding in de craniosacraal therapie, waarbij het beoefenen van craniosacraal technieken wordt gecombineerd met het voelen en ervaren van de meridianen en acupunctuurpunten. Voor meer informatie over deze workshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kun je kijken op de website van Total Health Academy.