Agenda

 

Geplande activiteiten zijn voor dit moment uitgesteld. Op het moment dat er weer activiteiten gehouden kunnen worden, zullen de nieuwe data bekend worden gemaakt.

 

Data nog te bepalen

Attitudinal Healing groep

Tijd: 19:30 – 20:45 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Locatie: De Vreugdevolle Bron, Keerberg 10 in Cadier en Keer

Prijs: Vrij toegankelijk

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. In het helen van de innerlijke houding is het de zienswijze die een ieder van ons heeft die bepalend is voor hoe we ons voelen, waarbij we ieder moment de mogelijkheid hebben om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Tijdens deze bijeenkomsten is het bijvoorbeeld mogelijk om een vraag of thema in te brengen, of een situatie van het dagelijks leven te delen, wat op dat moment aan de orde is. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie dan ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

 

Data nog te bepalen

Basisworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: 335,- (incl. BTW en syllabus)

Fotografie Christiane Nägele

De basisworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over de basisworkshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Data nog te bepalen

Verdiepingsworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: 335,- (incl. BTW en syllabus)

Fotografie Christiane Nägele

De verdiepingsworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over de verdiepingsworkshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Data nog te bepalen

Chinese kruidenopleiding voor paard en hond: Module 1

Tijd: 9:30 – 17:30 uur

Locatie: De zonneschakel in Nunspeet

Prijs: 450,- (incl. BTW en syllabus)

Het werken met Chinese kruiden geeft je de mogelijkheid om je eigen behandelingen te versterken. In deze 4-daagse module ga je leren hoe je veilig Chinese kruiden kan inzetten voor veel voorkomende ziektebeelden van paarden en honden. Het vaststellen van het juiste ziektebeeld is hierbij van belang voor het goed kunnen inzetten van een passende kruidenformule. Daarom besteden we in deze module veel aandacht aan zowel de ziektebeelden als de kennis van de enkelvoudige kruiden en kruidenformules. Na deze vier dagen kun je deze kennis veilig en bewust op zichzelf of ter ondersteuning van je eigen behandelmethode toepassen. Klik hier voor meer informatie