Agenda

 

Zaterdag 15 mei, 5 juni 2021

Attitudinal Healing groep online

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Deelname is kosteloos.

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. Daarbij is het onze zienswijze die bepalend is voor hoe we ons voelen. We hebben ieder moment de mogelijkheid om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Tijdens deze online bijeenkomsten behandelen we bijvoorbeeld een van de prinicipes van Attitudinal Healing, of een vraag of thema wat op dat moment aan de orde is, of iemand kan een situatie van het dagelijks leven delen. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan per email (info@devreugdevollebron.nl) of telefoon (06-12252146)

 

Nieuwe data volgen spoedig

Basisworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health Academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: €340,- (incl. BTW en syllabus)

Fotografie Christiane Nägele

De basisworkshop Craniosacraal-Plus™ wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over deze basisworkshop, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Nieuwe data volgen spoedig

Basisworkshop Craniosacraal-VoetreflexPlus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health Academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: €340,- (incl. BTW en syllabus)

De basisworkshop Craniosacraal-VoetreflexPlus™ wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over deze basisworkshop, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier