Agenda

 

Zaterdag 14 t/m 16 maart 2020

Basisworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health academy, Draaibrug 4 in Houten

Fotografie Christiane Nägele

De basisworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. De Craniosacraal-Plus™ opleiding is een opleiding in de craniosacraal therapie, waarbij het beoefenen van craniosacraal technieken wordt gecombineerd met het voelen en ervaren van de meridianen en acupunctuurpunten. Voor meer informatie over deze workshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Zaterdag 23 t/m maandag 25 mei 2020

Verdiepingsworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health academy, Draaibrug 4 in Houten

De verdiepingsworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over de verdiepingsworkshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Zaterdag 12 september, 10 oktober en 31 oktober 2020 + praktijkdag 14 november 2020

Chinese kruidenopleiding voor paard en hond: Module 1

Tijd: 9:30 – 17:30 uur

Locatie: De zonneschakel in Nunspeet

Prijs: 450,- (incl. BTW en uitgebreide syllabus)

Het werken met Chinese kruiden geeft je de mogelijkheid om je eigen behandelingen te versterken. In deze 4-daagse module ga je leren hoe je veilig Chinese kruiden kan inzetten voor veel voorkomende ziektebeelden van paarden en honden. Het vaststellen van het juiste ziektebeeld is hierbij van belang voor het goed kunnen inzetten van een passende kruidenformule. Daarom besteden we in deze module veel aandacht aan zowel de ziektebeelden als de kennis van de enkelvoudige kruiden en kruidenformules. Na deze vier dagen kun je deze kennis veilig en bewust op zichzelf of ter ondersteuning van je eigen behandelmethode toepassen. Klik hier voor meer informatie