Agenda

 

Zaterdag 22 t/m maandag 24 augustus 2020

Verdiepingsworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: 335,- (incl. BTW en syllabus)

Fotografie Christiane Nägele

De verdiepingsworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over de verdiepingsworkshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

 

Data nog te bepalen

Attitudinal Healing groep

Tijd: 19:30 – 20:45 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Locatie: De Vreugdevolle Bron, Keerberg 10 in Cadier en Keer

Prijs: Vrij toegankelijk

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. In het helen van de innerlijke houding is het de zienswijze die een ieder van ons heeft die bepalend is voor hoe we ons voelen, waarbij we ieder moment de mogelijkheid hebben om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Tijdens deze bijeenkomsten is het bijvoorbeeld mogelijk om een vraag of thema in te brengen, of een situatie van het dagelijks leven te delen, wat op dat moment aan de orde is. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie dan ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

 

Data nog te bepalen

Basisworkshop Craniosacraal-Plus™

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: 335,- (incl. BTW en syllabus)

Fotografie Christiane Nägele

De basisworkshop van de Craniosacraal-Plus™ opleiding wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over de basisworkshop en de Craniosacraal-Plus™ opleiding, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.