Attitudinal Healing

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding, waarbij de zienswijze die een ieder van ons heeft bepalend is voor hoe we ons voelen. We hebben ieder moment de mogelijkheid om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Attitudinal Healing groepen worden op diverse locaties in Nederland gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten is het bijvoorbeeld mogelijk om een vraag of thema in te brengen, of een situatie van het dagelijks leven te delen, wat op dat moment aan de orde is. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Attitudinal Healing gaat uit van de 12 principes en de 10 richtlijnen die door Jerry Jampolsky zijn geformuleerd op basis van het gedachtegoed van A Course in Miracles® (Een Cursus in Wonderen®). Klik hier voor meer informatie over Attitudinal Healing.

Geert Heidema faciliteert momenteel een online Attitudinal Healing groep. De komende online bijeenkomsten worden gehouden op:

  • Donderdag 26 november van 10:00-11:00 uur
  • Donderdag 17 december van 10:00-11:00 uur

Deelname is kosteloos. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan per email (info@devreugdevollebron.nl) of telefoon (06-12252146)

Geert Heidema van praktijk De Vreugdevolle Bron heeft een 4-daagse Facilitatortraining voor het begeleiden van Attitudinal Healing groepen bij Els Thissen/Centrum voor Miracles-Studies gevolgd, waarbij hij geleerd heeft om te faciliteren volgens de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en paard