Attitudinal Healing

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. In het helen van de innerlijke houding is het de zienswijze die een ieder van ons heeft die bepalend is voor hoe we ons voelen, waarbij we ieder moment de mogelijkheid hebben om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Attitudinal Healing gaat uit van de 12 principes en de 10 richtlijnen die door Jerry Jampolsky zijn geformuleerd op basis van het gedachtegoed van A Course in Miracles® (Een Cursus in Wonderen®). Klik hier voor meer informatie over Attitudinal Healing.

Attitudinal Healing groepen worden op diverse locaties in Nederland gehouden. De Attitudinal Healing groep in Cadier en Keer wordt van 19:30-20:45 uur gehouden. Vanaf 19:00 uur bent u welkom, kruidenthee en water zijn aanwezig. Het adres waar de bijeenkomsten worden gehouden is Keerberg 10 in Cadier en Keer. Iedereen is welkom en deelname is kosteloos. De bijeenkomsten zijn voor dit moment uitgesteld. Op het moment dat er weer bijeenkomsten gehouden kunnen worden, zullen de nieuwe data bekend worden gemaakt.

Tijdens deze bijeenkomsten is het bijvoorbeeld mogelijk om een vraag of thema in te brengen, of een situatie van het dagelijks leven te delen, wat op dat moment aan de orde is. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie dan ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Geert Heidema van praktijk De Vreugdevolle Bron heeft een 4-daagse Facilitatortraining voor het begeleiden van Attitudinal Healing groepen bij Els Thissen/Centrum voor Miracles-Studies gevolgd, waarbij hij geleerd heeft om te faciliteren volgens de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en paard