Contact

Afspraak behandeling

Behandelingen zijn op afspraak. Om een afspraak te maken voor een behandeling kunt u bellen of emailen. Wilt u meer informatie, ook dan kunt u gerust bellen of een email naar mij sturen.

Telefoon: 06-12252146

Email: info@devreugdevollebron.nl

20160430meditatiekussensenkastjepraktijkruimtegeert

Openingstijden

Maandag 8:30-18:30
Dinsdag 8:30-18:30
Woensdag 8:30-18:30
Donderdag 8:30-18:30
Vrijdag 8:30-18:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Adres

Praktijkadres: Lavendelstraat 56 te Haarlem. Als u de Lavendelstraat inkomt, dan is Lavendelstraat 56 gelijk aan de linkerhand, bij de waterkant aan de voorkant van het gebouw.

20160430voordeurpraktijkmetzijkantgebouw2

 

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Vanaf Haarlem CS: Neem de snelbus 300 en stap uit bij halte Europaweg (2e halte). Loop een stukje terug tegen de busrichting in, langs de Europaweg, tot u aan uw linkerhand een fietspad ziet langs een sloot, ga linksaf. Loop langs de sloot, sla rechtsaf de Lavendelstraat in. Lavendelstraat 56 is gelijk aan uw linkerhand, bij de waterkant aan de voorkant van het gebouw.
Vanaf Haarlem CS: Bus 3 en 73, stap uit bij halte Europaweg/Schipholweg. Loop een stukje mee met de busrichting, langs de Europaweg, tot u aan uw rechterhand een fietspad ziet langs een sloot, ga rechtsaf. Loop langs de sloot, sla rechtsaf de Lavendelstraat in. Lavendelstraat 56 is gelijk aan uw linkerhand, bij de waterkant aan de voorkant van het gebouw.

Vanaf Amsterdam: Bus 176 en 80, vanaf Amstelveen: bus 175, voor allemaal uitstaphalte: Schipholweg/Europaweg. Om aan de goede kant uit te komen, steekt u eerst de Schipholweg over en daarna de Europaweg, loop naar links op de stoep tot u aan uw rechterhand een fietspad ziet langs een sloot, ga rechtsaf. Loop langs de sloot, sla rechtsaf de Lavendelstraat in. Lavendelstraat 56 is gelijk aan uw linkerhand, bij de waterkant aan de voorkant van het gebouw.

Vanaf Hoofddorp, Schiphol: Bus 300. Stap uit bij halte Europaweg, loop een stukje met de busrichting mee. Steek over zodat u aan de linkerkant van de weg komt. Loop door langs de Europaweg tot u aan uw linkerhand een fietspad ziet langs een sloot, ga linksaf. Loop langs de sloot, sla rechtsaf de Lavendelstraat in. Lavendelstraat 56 is gelijk aan uw linkerhand, bij de waterkant aan de voorkant van het gebouw.

Met de auto

Zowel vanaf Alkmaar als vanaf de richting Den Haag, Amsterdam, Amstelveen: neem bij de A9 de afslag Haarlem Zuid. Rijd tot aan het eind van de rijksweg. Bij de eerste stoplichten (waar u Haarlem binnenkomt) gaat u naar links, direct naar rechts bij de eerstvolgende stoplichten. U rijdt dan langs het ziekenhuis (Kennemer Gasthuis Locatie Zuid is aan uw linkerhand).
U gaat rechtdoor bij de eerstvolgende stoplichten (u steekt de Europaweg over) en rijdt een kleine wijk in. Volg deze weg (Venkelstraat) tot u naar links of naar rechts kan. U gaat naar rechts (dit is een fietspad waar auto’s zijn toegestaan), en direct naar links de Lavendelstraat in. Lavendelstraat 56 is gelijk aan uw linkerhand, bij de waterkant aan de voorkant van het gebouw.

Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid.