Craniosacraal-VoetreflexPlus™

De Craniosacraal-VoetreflexPlus™ workshops aan de Total Health Academy worden door Carine Reenaers en Geert Heidema verzorgd. In de Craniosacraal-VoetreflexPlus™  workshops worden craniosacraal technieken op het lichaam in combinatie met de reflexzones op de voeten beoefend.

Het craniosacrale systeem kunnen we met behulp van zachte aanraking met de handen in het lichaam leren invoelen. Aangezien het lichaam macro is en de voeten micro, kunnen we het craniosacrale systeem ook in de voeten waarnemen en er mee werken tijdens een sessie. In onze werkwijze combineren we het invoelen in het lichaam met het invoelen in de voeten. Door eerst op het lichaam te voelen krijgen deelnemers een goed gevoel van hoe het craniosacraal-systeem in het lichaam zelf voelt. Vervolgens kunnen deelnemers dit ook goed in de voeten leren voelen. Met deze werkwijze is het mogelijk om het invoelen van het lichaam en de voeten tijdens een craniosacrale sessie te combineren, alsook om het alleen op de voeten of het lichaam toe te passen. Dit geeft meer mogelijkheden als voetreflexoloog in het werken met het craniosacrale systeem tijdens een sessie.

Kijk voor meer informatie over deze craniosacraal voetreflexworkshops op de website van Total Health Academy. Aanmelden voor deze workshops verloopt via Total Health Academy.

Data workshops

Basisworkshop: Zondag 19 december 2021 en 9 januari en 30 januari 2022

Vervolgworkshop: Nieuwe data volgen spoedig

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier