Tarieven

Tarieven behandeling mensen 60-90 minuten 45-60 minuten
Volwassenen en adolescenten €70
Baby’s en kinderen t/m 12 jaar €50
Kruidenconsult €45

De tarieven voor de behandeling van mensen gelden voor behandelingen met craniosacraal therapie en acupunctuur, alsook voor een combinatie van deze genezingsmethodes. De eerste behandeling is inclusief intakegesprek, waarbij hetzelfde tarief geldt als de vervolgbehandelingen.

Een kruidenconsult duurt 45-60 minuten en het tarief is €45,-. Het eerste consult voor kruiden is inclusief intakegesprek en duurt 90-120 minuten, waarbij hetzelfde tarief geldt als de vervolgconsulten van 45-60 minuten. De prijs van kruiden hangt af van de soort kruiden die worden voorgeschreven en worden daarom afzonderlijk in rekening gebracht.

Behandelingen met craniosacraal therapie, acupunctuur en/of kruiden worden (gedeeltelijk) vergoed door veel zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Behandelingen met craniosacraal therapie, acupunctuur en kruiden komen niet ten laste van uw eigen risico. De levering van de kruiden zelf wordt meestal niet vergoedt door zorgverzekeraars.

In het geval dat een afspraak niet kan worden nagekomen, dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Voor een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt de volledige prijs van de behandeling in rekening gebracht.

U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van de behandeling geen parfum, haarlak of andere chemische producten te gebruiken.

Het tarief voor de behandeling dient contant te worden betaald na afloop van de behandeling (pinnen is niet mogelijk) of per bank te worden overgemaakt binnen 14 dagen na de behandeling.