Tarieven

Tarieven behandeling mensen

60-90 minuten

45 minuten

Volwassenen en adolescenten

€70

Baby’s en kinderen t/m 12 jaar

€45

Kruidenconsult

€45

Tijdens het consult met een craniosacraal therapie en/of acupunctuurbehandeling is het, indien gewenst, ook mogelijk om een kruidenrecept te verkrijgen. Het is ook mogelijk om op consult te komen voor het verkrijgen van een kruidenrecept zonder een craniosacraal therapie en/of acupunctuurbehandeling. In dat geval duurt het consult 45 minuten en is het tarief €45,-. Het eerste consult voor kruiden is inclusief intakegesprek en duurt 90-120 minuten, waarbij hetzelfde tarief geldt als de vervolgbehandelingen van 45 minuten. De prijs van kruiden hangt af van de soort kruiden die worden voorgeschreven en worden daarom afzonderlijk in rekening gebracht. De tarieven voor de behandeling van mensen gelden voor behandelingen met craniosacraal therapie en acupunctuur, alsook voor een combinatie van deze genezingsmethodes. De eerste behandeling is inclusief intakegesprek en duurt 90-120 minuten, waarbij hetzelfde tarief geldt als de vervolgbehandelingen van 60-90 minuten.

Behandelingen met craniosacraal therapie, acupunctuur en/of kruiden worden (gedeeltelijk) vergoed door veel zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Behandelingen met craniosacraal therapie, acupunctuur en kruiden komen niet ten laste van uw eigen risico. De levering van de kruiden zelf wordt meestal niet vergoedt door zorgverzekeraars.

In het geval dat een afspraak niet kan worden nagekomen, dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Voor een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt de volledige prijs van de behandeling in rekening gebracht.

U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van de behandeling geen parfum, haarlak of andere chemische producten te gebruiken.

Het tarief voor de behandeling dient contant te worden betaald na afloop van de behandeling (pinnen is niet mogelijk) of per bank te worden overgemaakt binnen 14 dagen na de behandeling.