Zaterdag 15 oktober

Oefengelegenheid: Volledige craniosacraal behandeling lichaam – basis

Tijd: 9:30 – 12:30 uur

Locatie: Golden Feet, Gouverneur Roppesingel 83 in Hasselt (België)

Prijs: €65,- (incl. BTW en syllabus)

Tijdens de oefengelegenheid voor de volledige craniosacraal behandeling lichaam basis kunt u alle technieken die u tijdens de craniosacraal basisworkshop op het lichaam geleerd hebt in de vorm van een volledige behandeling beoefenen. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen  die een craniosacraal basisworkshop heeft gevolgd. Voor meer informatie over deze oefengelegenheid, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Golden Feet.

Donderdag 6 december

Kruidenconsulten bij Nieuwetijdswinkel Ananda

Locatie: Nieuwetijdswinkel Ananda, Gierstraat 8 in Haarlem

Tijd: 14:00-16:00 uur

Prijs voor een consult: €10,-

Kijk voor meer informatie ook op de website van Ananda.

Chinese kruiden zijn heel geschikt om herstel te bewerkstelligen, ze kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld beter te slapen, meer energie te ervaren, pijn in het lichaam te verminderen, spijsvertering en stoelgang te verbeteren.

De consulten die ik bij Ananda geef duren ongeveer 20-30 minuten. Tijdens deze consulten stel ik vragen over je lichamelijke gezondheid (zoals slaap, energieniveau, voeding) om een duidelijk beeld te krijgen van je conditie. Verder kijk ik ook naar de tong en voel ik je polsen, aangezien de tong en pols informatie geven over de lichamelijke gesteldheid, waaronder die van de organen. Op basis van deze informatie geef ik advies over mogelijke kruiden en indien gewenst voedingsadviezen, over het verkrijgen van meer energie, ondersteuning van de spijsvertering en de voeding die bij jou past.

Het consult bij Ananda is een eerste kennismaking. Optioneel is een vervolgafspraak voor een uitgebreider consult in mijn praktijk. Op basis van het uitgebreidere consult worden de kruiden bij de kruidenleverancier besteld, welke dan rechtstreeks bij je thuis worden bezorgd.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier