Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie

De Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie workshops worden door Carine Reenaers en Geert Heidema zowel in Nederland als in België verzorgd. In de Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie workshops worden craniosacraal technieken op het lichaam in combinatie met de reflexzones op de voeten beoefend.

Het craniosacrale systeem kunnen we met behulp van zachte aanraking met de handen in het lichaam leren invoelen. Aangezien het lichaam macro is en de voeten micro, kunnen we het craniosacrale systeem ook in de voeten waarnemen en er mee werken tijdens een sessie.

In deze workshops leer je craniosacrale technieken voor het lichaam en de voeten, waarbij je met het beoefenen van de technieken het lichaam van binnenuit leert kennen. Door eerst op het lichaam te voelen krijg je een goed gevoel van hoe bijvoorbeeld het craniosacraal systeem in het lichaam zelf voelt. Vervolgens kun je dit ook goed in de voeten leren voelen, omdat je de lichamelijke ervaring al in je hebt. Met deze werkwijze is het mogelijk om het invoelen van het lichaam en de voeten tijdens een craniosacrale sessie te combineren, alsook om het alleen op de voeten of het lichaam toe te passen. Dit geeft meer mogelijkheden als voetreflexoloog in het werken met het craniosacrale systeem tijdens een sessie.

Kijk voor meer informatie over deze craniosacraal voetreflexworkshops op de website van Golden Feet. Aanmelden voor deze workshops verloopt in Nederland via Total Health academy en in België via Golden Feet.

Data workshops

In Nederland bij Total Health academy:

Basisworkshop: Zondag 19 december 2021 en 9 januari en 30 januari 2022

In België bij Golden Feet:

Basisworkshop: Vrijdag 29 oktober 2021 t/m zondag 31 oktober 2021

Vervolgworkshop Natuurlijke ritmes & Bindweefsel: Vrijdag 27 mei t/m zondag 29 mei 2022

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier