Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie

De Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie workshops worden door Carine Reenaers en Geert Heidema zowel in Nederland als in België verzorgd. In de Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie workshops worden craniosacraal technieken op het lichaam in combinatie met de reflexzones op de voeten beoefend.

Het craniosacrale systeem kunnen we met behulp van zachte aanraking met de handen in het lichaam leren invoelen. Aangezien het lichaam macro is en de voeten micro, kunnen we het craniosacrale systeem ook in de voeten waarnemen en er mee werken tijdens een sessie.

In deze workshops leer je craniosacrale technieken voor het lichaam en de voeten, waarbij je met het beoefenen van de technieken het lichaam van binnenuit leert kennen. Door eerst op het lichaam te voelen krijg je een goed gevoel van hoe bijvoorbeeld het craniosacraal systeem in het lichaam zelf voelt. Vervolgens kun je dit ook goed in de voeten leren voelen, omdat je de lichamelijke ervaring al in je hebt. Met deze werkwijze is het mogelijk om het invoelen van het lichaam en de voeten tijdens een craniosacrale sessie te combineren, alsook om het alleen op de voeten of het lichaam toe te passen. Dit geeft meer mogelijkheden als voetreflexoloog in het werken met het craniosacrale systeem tijdens een sessie.

Kijk voor meer informatie over deze craniosacraal voetreflexworkshops op de website van Golden Feet. Aanmelden voor deze workshops verloopt in Nederland via Total Health academy en in België via Golden Feet.

Data workshops

In Nederland bij Total Health academy:

Basisworkshop: Donderdag 27 oktober, 10 november en 24 november 2022

Vervolgworkshop – Natuurlijke ritmes & Bindweefsel: Zondag 15 en 29 januari en 12 februari 2023

In België bij Golden Feet:

Basisworkshop: Vrijdag 11 november t/m zondag 13 november 2022

Vervolgworkshop – Natuurlijke ritmes & Bindweefsel: Vrijdag 9 december t/m zondag 11 december 2022

Specialisatie 1 – Gezicht & Zintuigen: Vrijdag 17 februari t/m zondag 19 februari 2023

Specialisatie 2 – Hersenen & Zenuwstelsel: Vrijdag 21 april t/m zondag 23 april 2023

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier