Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie

De Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie workshops worden door Carine Reenaers en Geert Heidema zowel in Nederland als in België verzorgd. In de Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie workshops worden craniosacraal technieken op het lichaam in combinatie met de reflexzones op de voeten beoefend.

Het craniosacrale systeem kunnen we met behulp van zachte aanraking met de handen in het lichaam leren invoelen. Aangezien het lichaam macro is en de voeten micro, kunnen we het craniosacrale systeem ook in de voeten waarnemen en er mee werken tijdens een sessie.

In deze workshops leer je craniosacrale technieken voor het lichaam en de voeten, waarbij je met het beoefenen van de technieken het lichaam van binnenuit leert kennen. Door eerst op het lichaam te voelen krijg je een goed gevoel van hoe bijvoorbeeld het craniosacraal systeem in het lichaam zelf voelt. Vervolgens kun je dit ook goed in de voeten leren voelen, omdat je de lichamelijke ervaring al in je hebt. Met deze werkwijze is het mogelijk om het invoelen van het lichaam en de voeten tijdens een craniosacrale sessie te combineren, alsook om het alleen op de voeten of het lichaam toe te passen. Dit geeft meer mogelijkheden als voetreflexoloog in het werken met het craniosacrale systeem tijdens een sessie.

Aanmelden voor de workshops in Nederland verloopt via de Total Health academy. Aanmelden voor de workshops in België verloopt via praktijk De Vreugdevolle Bron (email: info@devreugdevollebron.nl).

Data workshops

In Nederland bij Total Health academy:

Basisworkshop: Donderdag 27 oktober, 10 november en 24 november 2022

Vervolgworkshop – Natuurlijke ritmes & Bindweefsel: Zondag 15 en 29 januari en 12 februari 2023

In België:

Specialisatie – Gezicht & Zintuigen: Vrijdag 28 april t/m zondag 30 april 2023

Basisworkshop: Vrijdag 5 mei t/m zondag 7 mei 2023

Vervolgworkshop – Natuurlijke ritmes & Bindweefsel: Vrijdag t/m zondag najaar 2023

Specialisatie – Hersenen & Zenuwstelsel: Vrijdag t/m zondag winter 2024

Specialisatie – Gezicht & Zintuigen: Vrijdag t/m zondag voorjaar 2024

Afronding – Tweedaagse workshop Behandelen: Zaterdag en zondag voorjaar 2024

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier