evenementen back-up

 <a href=”https://twitter.com/info_bron” target=”_blank”><img class=”alignnone wp-image-1541″ src=”https://www.devreugdevollebron.nl/wp-content/uploads/2015/03/twitter-logo-3-300×76.png” alt=”twitter logo” width=”110″ height=”28″ /></a>

Zaterdag 2 april

Carlos Castaneda’s Tensegrity® oefengroep Haarlem

175729750

Tijd: 14:00-16:00 (deur open vanaf 13:30)

Locatie: Lavendelstraat 56 in Haarlem

Prijs: €5,- per persoon.

Graag van te voren aanmelden, maximaal 10 deelnemers per bijeenkomst.

Thema: The Art of Recapitulation

Tijdens deze bijeenkomst zullen we Tensegrity® bewegingen en ademhalingen voor de recapitulatie beoefenen. Recapitulatie is een oefening van zelf-onderzoek waarbij we met aandacht, en bewust van onze ademhaling, kijken naar onze levenservaringen. Deze oefening kan ons helpen om bewust te worden van hoe we in het dagelijks leven met onszelf en andere mensen omgaan en de patronen die we daarin kunnen hebben. Door hier bewust van te zijn maken we onze energie vrij en geeft het de mogelijkheid om nieuwe stappen te zetten in ons dagelijks leven die welzijn bevorderen.

De bijeenkomsten van de Tensegrity® oefengroep zijn open voor iedereen: nieuwkomers en beoefenaars die sinds langere tijd Tensegrity beoefenen zijn van harte welkom. We raden aan om comfortabele kleding te dragen en eventueel extra sokken mee te nemen, we mogen in de ruimte geen schoenen dragen. Neem alsjeblieft een schriftje en een pen mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier