Paarden

 

De behandelingen voor paarden zijn met behulp van craniosacraal therapie. Mijn kennis en ervaring in het behandelen van paarden met deze geneesmethode heb ik opgedaan tijdens het eerste jaar van de craniosacraal therapie opleidingen voor paarden bij de Hipposofia Academie en bij Praktijk Natuurlijk. Mijn ervaring in het behandelen van mensen met behulp van craniosacraal therapie en andere geneesmethodes pas ik ook toe in het behandelen van paarden.

In een craniosacraal behandeling worden de meridianen en acupunctuurpunten eventueel ook toegepast, waarbij in plaats van naalden met een zachte aanraking van de handen wordt gewerkt.

Craniosacraal therapie voor paarden

Craniosacraal therapie is een zachte en krachtige genezingsmethode die heel geschikt is voor paarden. In deze vorm van behandelen wordt het paard als wezen erkend en wordt door middel van zachte aanraking met de handen rekening gehouden met de fijngevoeligheid van paarden.

Tijdens een craniosacraal behandeling werk ik met het hele lichaam van het paard, waarbij ik mijn handen leg op verschillende plekken van het paard; dit kan zijn het bekken, de wervelkolom, het hoofd, alsook de romp en de benen. De craniosacraal behandeling zal afhankelijk van de leeftijd van het paard ongeveer 45-60 minuten duren.

Craniosacraal therapie kan helpen om zowel fysiek als in het gevoel het welzijn van uw paard te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over craniosacraal therapie.

Tarieven behandeling paarden 60-90 minuten  
Paarden €50 Eventuele reiskosten worden afzonderlijk in rekening gebracht

Voor de behandeling van paarden met craniosacraal therapie geldt het tarief van €50. Eventuele reiskosten voor de behandeling van uw paard worden afzonderlijk in rekening gebracht. Behandelingen voor paarden met craniosacraal therapie worden niet vergoed.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier