Workshops

Craniosacraal-Plus™

Geert Heidema van praktijk De Vreugdevolle Bron verzorgt als docent de Craniosacraal-Plus™ workshops aan de Total Health Academy. Craniosacraal-Plus™  is een opleiding in de craniosacraal therapie, waarbij het beoefenen van craniosacraal technieken wordt gecombineerd met de meridianen.

Craniosacraal-Plus™ Basisworkshop

In de Craniosacraal-Plus™ Basisworkshop leer je de basistechnieken van de Craniosacraal-Plus™. Je leert werken met de hersenbotjes, het sacrum, de natuurlijke ritmische bewegingen en de verschillende horizontale diafragma’s (zoals het bekkengebied) van het lichaam. Bovendien leer je hoe je de meridianen kunt harmoniseren. Deze toevoeging geeft je de mogelijkheid om craniosacraal en meridiaan technieken te combineren in een Craniosacraal-Plus™ behandeling.

Na afloop van deze workshop ben je in staat om een volledige ontspannende Craniosacraal-Plus™ behandeling te geven.

Data workshops

Basisworkshop: Nieuwe data volgen spoedig

Fotografie Christiane Nägele

Craniosacraal-VoetreflexPlus™

De Craniosacraal-VoetreflexPlus™ workshops aan de Total Health Academy worden door Carine Reenaers en Geert Heidema verzorgd. In de Craniosacraal-VoetreflexPlus™  workshops worden craniosacraal technieken op het lichaam in combinatie met de reflexzones op de voeten beoefend.

Het craniosacrale systeem kunnen we met behulp van zachte aanraking met de handen in het lichaam leren invoelen. Aangezien het lichaam macro is en de voeten micro, kunnen we het craniosacrale systeem ook in de voeten waarnemen en er mee werken tijdens een sessie.

Kijk voor meer informatie over deze craniosacraal voetreflexworkshops op de website van Total Health Academy.

Data workshops

Basisworkshop: Nieuwe data volgen spoedig

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier