Februari 2019

Workshop Meridianen en acupunctuurpunten

Locatie: Praktijk De Vreugdevolle Bron, Lavendelstraat 56 in Haarlem

Tijd: zaterdag en zondag van 10:00-17:00 uur, inloop vanaf 9:45 uur

Prijs (inclusief BTW en syllabus inbegrepen): €135,-

Voor aanmelden en vragen kun je emailen (info@devreugdevollebron.nl) of bellen (06-12252146).

In deze basisworkshop maken we kennis met de 12 hoofdmeridianen en een aantal acupunctuurpunten die in de acupunctuur veelvuldig gebruikt worden. Naast de 12 hoofdmeridianen maken we in deze workshop ook kennis met vier van de acht dieper gelegen meridianen. Het kennismaken met de meridianen en acupunctuurpunten gaan we doen door middel van voelen en ervaren, in combinatie met uitleg.

In deze workshop werken we met de zachtheid van de handen, dus zonder gebruik van naalden. Het is een zachte benadering van acupunctuur die op zichzelf kan worden toegepast, alsook geïntegreerd kan worden in andere vormen van behandeling.

De syllabus van deze workshop bestaat uit een beschrijving van technieken voor het werken met de meridianen en acupunctuurpunten, met foto’s en voorbeelden van toepassingen van de meridianen en acupunctuurpunten. Doordat de technieken in de syllabus staan beschreven met foto’s kun je thuis de technieken nalezen en beoefenen. Dit geeft je de gelegenheid om tijdens de workshop zelf je aandacht volledig te richten op het voelen en ervaren van de technieken.

Scroll naar boven