Tarieven

Tarieven behandeling mensen

Tarieven behandeling mensen

60-90 minuten

45-60 minuten

Volwassenen en adolescenten (inclusief kruiden)

€70

 
Volwassenen en adolescenten

€60

 
Baby’s en kinderen t/m 12 jaar

€50

 
Kruidenconsult  

€50

Tarieven behandeling paarden en huisdieren

 
Tarieven behandeling paarden en huisdieren 60-90 minuten  
Paarden en huisdieren €50 Eventuele reiskosten worden afzonderlijk in rekening gebracht

Voor de behandeling van mensen is het tarief voor volwassenen en adolescenten €60,-. Dit geldt voor behandelingen met craniosacraal therapie en acupunctuur, alsook voor een combinatie van deze genezingsmethodes. De eerste behandeling is inclusief intakegesprek, waarbij hetzelfde tarief geldt als de vervolgbehandelingen. Indien gewenst is het ook mogelijk om bij de behandeling een kruidenrecept te krijgen, het tarief is dan €70,- en is inclusief kruidenconsult. Het tarief voor de behandeling van baby’s en kinderen t/m 12 jaar is €50,-.

Een kruidenconsult zonder behandeling duurt 45-60 minuten en het tarief is €50,-. Het eerste consult voor kruiden is inclusief intakegesprek en duurt 90-120 minuten, waarbij hetzelfde tarief geldt als de vervolgconsulten van 45-60 minuten. De prijs van kruiden hangt af van de soort kruiden die worden voorgeschreven en worden afzonderlijk (via de kruidenleverancier) in rekening gebracht. Gemiddeld kost een kruidenrecept ongeveer €40,- voor drie weken inname van kruiden.

Behandelingen met acupunctuur en/of kruiden worden (gedeeltelijk) vergoed door veel zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Behandelingen met acupunctuur en kruiden komen niet ten laste van uw eigen risico. De levering van de kruiden zelf wordt niet vergoedt door zorgverzekeraars.

In het geval dat een afspraak niet kan worden nagekomen, dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Voor een afspraak die minder dan 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt de volledige prijs van de behandeling in rekening gebracht.

Het tarief voor de behandeling dient contant te worden betaald na afloop van de behandeling (pinnen is niet mogelijk) of per bank te worden overgemaakt binnen 14 dagen na de behandeling.

Voor de behandeling van paarden met craniosacraal therapie geldt het tarief van €50. Eventuele reiskosten voor de behandeling van uw paard worden afzonderlijk in rekening gebracht. Behandelingen voor paarden met craniosacraal therapie worden niet vergoed.

 

Scroll naar boven