Paarden en huisdieren

De behandelingen voor paarden en huisdieren zijn met behulp van craniosacraal therapie. Mijn kennis en ervaring in het behandelen van paarden met deze geneesmethode heb ik opgedaan tijdens het eerste jaar van de craniosacraal therapie opleidingen voor paarden bij de Hipposofia Academie en bij Praktijk Natuurlijk. Mijn ervaring in het behandelen van mensen met behulp van craniosacraal therapie en andere geneesmethodes pas ik ook toe in het behandelen van paarden en huisdieren.

In een craniosacraal behandeling worden de meridianen en acupunctuurpunten eventueel ook toegepast, waarbij in plaats van naalden met een zachte aanraking van de handen wordt gewerkt.

Craniosacraal therapie voor paarden en huisdieren

Craniosacraal therapie is een zachte en krachtige genezingsmethode die heel geschikt is voor paarden en huisdieren. In deze vorm van behandelen wordt het dier als wezen erkend en wordt door middel van zachte aanraking met de handen rekening gehouden met de fijngevoeligheid van dieren.

Tijdens een craniosacraal behandeling werk ik met het hele lichaam van het paard of huisdier, waarbij ik mijn handen leg op verschillende plekken van het dier; dit kan zijn het bekken, de wervelkolom, het hoofd, alsook de romp en de benen. De craniosacraal behandeling zal ongeveer 45-60 minuten duren.

Craniosacraal therapie kan helpen om zowel fysiek als in het gevoel het welzijn van uw paard of huisdier te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over craniosacraal therapie.

Tarieven behandeling paarden en huisdieren 60-90 minuten  
Paarden en huisdieren €50 Eventuele reiskosten worden afzonderlijk in rekening gebracht

Voor de behandeling van paarden en huisdieren met craniosacraal therapie geldt het tarief van €50. Eventuele reiskosten voor de behandeling van uw paard of huisdier worden afzonderlijk in rekening gebracht. Behandelingen voor paarden en huisdieren met craniosacraal therapie worden niet vergoed.

Scroll naar boven