Contact

Afspraak behandeling

Behandelingen zijn op afspraak. Om een afspraak te maken voor een behandeling kunt u bellen of emailen. Wilt u meer informatie, ook dan kunt u bellen of een email naar mij sturen.

Telefoon: 06-12252146

Email: info@devreugdevollebron.nl

Openingstijden

Maandag 9:00-18:00
Dinsdag 9:00-18:00
Woensdag 9:00-18:00
Donderdag 9:00-18:00
Vrijdag 9:00-18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Adres

Praktijkadres: Keerberg 10 in Cadier en Keer.

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

Vanaf Maastricht CS: Neem bus 350 richting Aachen en stap uit bij halte Limburgerstraat in Cadier en Keer. Loop een stukje terug tegen de busrichting in langs de Rijksweg tot aan de rotonde en ga rechtsaf de Bemelerweg in. Loop rechtdoor en ga de eerste weg linksaf de Bakkerboschweg in. Ga vervolgens weer de eerste weg linksaf de Keerberg in. Keerberg 10 bevindt zich aan uw rechterhand.
Vanaf Gulpen busstation: Neem bus 350 richting Maastricht CS en stap uit bij halte Limburgerstraat in Cadier en Keer. Loop een stukje met de busrichting mee langs de Rijksweg tot aan de rotonde en ga rechtsaf de Bemelerweg in. Loop rechtdoor en ga de eerste weg linksaf de Bakkerboschweg in. Ga vervolgens weer de eerste weg linksaf de Keerberg in. Keerberg 10 bevindt zich aan uw rechterhand.

Met de auto

Vanaf Maastricht: Neem vanaf de A2 de afslag naar de N278 (Akersteenweg) richting Cadier en Keer. Volg de N278 tot u de woonplaats Cadier en Keer binnenrijdt. Neem de rotonde driekwart rond en ga rechtdoor op de Bemelerweg. Sla de eerste weg linksaf de Bakkerboschweg in. Sla vervolgens weer de eerste weg linksaf de Keerberg in. Keerberg 10 bevindt zich aan uw rechterhand.

Vanaf Gulpen: Neem de N278 (Rijksweg) richting Margraten en rij vervolgens door naar Cadier en Keer. Als u de woonplaats Cadier en Keer binnenrijdt blijft u de N278 volgen tot aan de rotonde. Neem op de rotonde de eerste afslag rechts en ga vervolgens rechtdoor op de Bemelerweg. Sla de eerste weg linksaf de Bakkerboschweg in. Sla vervolgens weer de eerste weg linksaf de Keerberg in. Keerberg 10 bevindt zich aan uw rechterhand.

Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier