Agendapunt Attitudinal Healing

Data nog te bepalen

Attitudinal Healing groep

Tijd: 19:30 – 20:45 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Locatie: De Vreugdevolle Bron, Keerberg 10 in Cadier en Keer

Prijs: Vrij toegankelijk

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. In het helen van de innerlijke houding is het de zienswijze die een ieder van ons heeft die bepalend is voor hoe we ons voelen, waarbij we ieder moment de mogelijkheid hebben om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Tijdens deze bijeenkomsten is het bijvoorbeeld mogelijk om een vraag of thema in te brengen, of een situatie van het dagelijks leven te delen, wat op dat moment aan de orde is. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie dan ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Zondag 19 december 2021 en 9 januari en 30 januari 2022

Craniosacraal-VoetreflexPlus™ Basisworkshop

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Total Health Academy, Draaibrug 4 in Houten

Prijs: €350,- (incl. BTW en syllabus)

De Craniosacraal-VoetreflexPlus™ Basisworkshop wordt gehouden aan de Total Health Academy. Voor meer informatie over deze basisworkshop, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Total Health Academy.

Zaterdag 12 februari 2022

Attitudinal Healing groep online

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Deelname is kosteloos.

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. Daarbij is het onze zienswijze die bepalend is voor hoe we ons voelen. We hebben ieder moment de mogelijkheid om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

Tijdens deze online bijeenkomsten behandelen we bijvoorbeeld een van de prinicipes van Attitudinal Healing, of een vraag of thema wat op dat moment aan de orde is, of iemand kan een situatie van het dagelijks leven delen. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan per email (info@devreugdevollebron.nl) of telefoon (06-12252146)

Vrijdag 16 februari t/m zondag 18 februari 2022

Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie Basisworkshop

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Locatie: Golden Feet, Gouverneur Roppesingel 83 in Hasselt (België)

Prijs: €360,- (incl. BTW en syllabus)

De Craniosacraal Combi Lichaam & Voetreflexologie Basisworkshop wordt gehouden bij Golden Feet. Voor meer informatie over deze basisworkshop, alsook voor het aanmelden, kunt u kijken op de website van Golden Feet.

Scroll naar boven