Attitudinal Healing

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Attitudinal Healing bijeenkomsten in Cadier en Keer. Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding, waarbij we ieder moment een keuze kunnen maken voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd, voor liefde in plaats van angst. Het is daarbij onze manier van kijken die bepalend is voor hoe we ons voelen.

In Attitudinal Healing werken we tijdens de bijeenkomsten met de 12 principes en de 10 richtlijnen die door Jerry Jampolsky zijn geformuleerd op basis van het gedachtegoed van A Course in Miracles® (Een Cursus in Wonderen®). Klik hier voor meer informatie over Attitudinal Healing.

Attitudinal Healing groepen worden op diverse locaties in Nederland gehouden. Tijdens een Attitudinal Healing bijeenkomst is het bijvoorbeeld mogelijk om iets te delen van het dagelijks leven wat je bezighoudt, behandelen we een van de prinicipes van Attitudinal Healing, of een vraag of thema wat op dat moment aan de orde is. We oefenen daarbij in het onbevooroordeeld luisteren en delen. We respecteren elkaar als unieke mensen en erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk, graag van te voren aanmelden (zie hieronder).

Aanmelden voor Attitudinal Healing in Cadier en Keer

Deze groep wordt gefaciliteerd door Geert Heidema. Hij heeft een 4-daagse Facilitatortraining voor het begeleiden van Attitudinal Healing groepen bij Els Thissen/Centrum voor Miracles-Studies gevolgd, waarbij hij heeft geleerd om te faciliteren volgens de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing. Verder heeft hij bij Els Thissen de 4-daagse training “Werkelijk behulpzaam zijn” gevolgd.

Scroll naar boven