Attitudinal Healing

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. Daarbij is het onze zienswijze die bepalend is voor hoe we ons voelen. We hebben ieder moment de mogelijkheid om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd.

In Attitudinal Healing werken we tijdens de groepsbijeenkomsten met de 12 principes en de 10 richtlijnen die door Jerry Jampolsky zijn geformuleerd op basis van het gedachtegoed van A Course in Miracles® (Een Cursus in Wonderen®). Klik hier voor meer informatie over Attitudinal Healing.

Attitudinal Healing groepen worden op diverse locaties in Nederland gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt bijvoorbeeld een van de prinicipes van Attitudinal Healing behandeld, of een vraag of thema wat op dat moment aan de orde is, of iemand kan een situatie van het dagelijks leven delen. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Geert Heidema faciliteert een online Attitudinal Healing groep. De komende online bijeenkomst wordt gehouden op:

  • Zaterdag 12 februari 2022 van 10:00-11:00 uur

Deelname is kosteloos. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan per email (info@devreugdevollebron.nl) of telefoon (06-12252146).

Geert Heidema van praktijk De Vreugdevolle Bron heeft een 4-daagse Facilitatortraining voor het begeleiden van Attitudinal Healing groepen bij Els Thissen/Centrum voor Miracles-Studies gevolgd, waarbij hij heeft geleerd om te faciliteren volgens de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier