Attitudinal Healing

Attitudinal Healing gaat over het helen van de innerlijke houding. Ieder moment hebben we de mogelijkheid om te kiezen voor innerlijke vrede in plaats van innerlijke strijd. Het is daarbij onze zienswijze die bepalend is voor hoe we ons voelen.

In Attitudinal Healing werken we tijdens de bijeenkomsten met de 12 principes en de 10 richtlijnen die door Jerry Jampolsky zijn geformuleerd op basis van het gedachtegoed van A Course in Miracles® (Een Cursus in Wonderen®). Klik hier voor meer informatie over Attitudinal Healing.

Attitudinal Healing groepen worden op diverse locaties in Nederland gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt bijvoorbeeld een van de prinicipes van Attitudinal Healing behandeld, of een vraag of thema wat op dat moment aan de orde is, of iemand kan een situatie van het dagelijks leven delen. We luisteren naar elkaar, waarbij we elkaar als unieke mensen respecteren. We erkennen dat ieder zichzelf beter kent dan wie ook. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, vinden we ons beste antwoord.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Attitudinal Healing bijeenkomsten in Cadier en Keer. Deze bijeenkomsten worden op de donderdagmiddag gehouden op de volgende data:

  • Donderdag 2 maart 2023 van 15:30-17:00 uur
  • Donderdag 6 april 2023 van 15:30-17:00 uur
  • Donderdag 11 mei 2023 van 15:30-17:00 uur

Inloop is vanaf 15:00 uur. Locatie: Keerberg 10 in Cadier en Keer. Deelname is kosteloos.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan per email (info@devreugdevollebron.nl) of telefoon (06-12252146).

Deze groep wordt gefaciliteerd door Geert Heidema. Hij heeft een 4-daagse Facilitatortraining voor het begeleiden van Attitudinal Healing groepen bij Els Thissen/Centrum voor Miracles-Studies gevolgd, waarbij hij heeft geleerd om te faciliteren volgens de principes en richtlijnen van Attitudinal Healing.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier