Workshops meridianen en acupunctuurpunten

Data workshops

Basisworkshop Meridianen en acupunctuurpunten voor craniosacraal behandelaars

Datum: 19-21 januari 2024 van 10:00-17:00 uur

Locatie: Yogastudio Bodywise, Kolmenstraat 1301 in Alken

Prijs: €360,- (inclusief BTW en uitgebreide syllabus)

Inschrijven: stuur een email naar: info@devreugdevollebron.nl of bel 06-12252146.

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die een Craniosacraal basisworkshop (lichaam, of combi lichaam en voetreflexologie) heeft gevolgd.

In de Basisworkshop Meridianen en acupunctuurpunten maken we kennis met de 12 hoofdmeridianen en een aantal acupunctuurpunten die in de acupunctuur veelvuldig gebruikt worden. Naast de 12 hoofdmeridianen maken we in deze workshop ook kennis met vier van de acht dieper gelegen wondermeridianen, namelijk de Chong-, Ren-, Du- en Dai-meridiaan. Het kennismaken met de meridianen en acupunctuurpunten gaan we doen door middel van voelen en ervaren, in combinatie met uitleg. Daarmee biedt deze workshop je de mogelijkheid om de meridianen en acupunctuurpunten zowel bij jezelf als bij andere mensen te leren voelen en er mee te werken tijdens een behandeling.

In deze workshop werken we met de zachtheid van de handen, dus zonder gebruik van naalden. Het is een zachte benadering van acupunctuur die op zichzelf kan worden toegepast, alsook geïntegreerd kan worden in andere vormen van behandeling, zoals craniosacraal therapie.

Praktijk voor genezing en welzijn – voor mens en dier